Σάββας Θεοδωρίδης: Αφιερωμένη στο Φορτούνη η νίκη!

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα τους Πειραιώτες κι αφιέρωσε την επιτυχία στον τραυματία αρχηγό Κώστα Φορτούνη

Σάββας Θεοδωρίδης: Αφιερωμένη στο Φορτούνη η νίκη!

Δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το φινάλε του αγώνα στο «Φατίχ Τερίμ», της Πόλης και την νίκη επί της Μπασεκσεχίρ (1-0), που ανοίγει διάπλατα το δρόμο για τα play offs του Champions League στον Ολυμπιακό!

Ο επίτιμος πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αφού εκθείασε την προσφορά της ομάδας στην συγκομιδή πόντων στην λίστα των χωρών της UEFA, την χαρακτήρισε «μεγάλη Ευρωπαϊκη» ενώ δεν ξέχασε τον μεγάλο άτυχο της σεζόν, Κώστα Φορτούνη αφιερώνοντας τη νίκη στον αρχηγό!

«Θέλω να συγχαρώ όλες τις ελληνικές ομάδες που έδωσαν βαθμούς. Φτάσαμε να έχουμε προσφέρει στην Ελλάδα επτά βαθμούς και προχωράμε ακάθεκτοι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι πάρα πολύ καλή ομάδα με μεγάλους παίκτες. Εμείς παίξαμε για να κερδίσουμε. Θέλω στη ρεβάνς να είναι όλος ο κόσμος. Ο Σα ήταν το Α και το Ω. Όλα τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους. Παρακαλώ τον κόσμο που είναι η ψυχή της ομάδας να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Η Μπασακσεχίρ είναι έξι ετών ομάδα και έχει έρθει να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές δυνάμεις. Στο Φάληρο θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και να μη γίνει το παραμικρό. Είμαι ενθουσιασμένος και αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο του Ολυμπιακού, τον πρόεδρό μας και τον Κώστα Φορτούνη. Στις δύσκολες ώρες που περνά. Κωστάκη είμαστε μαζί σου», τόνισε ο εμβληματικός άσος του παρελθόντος .