Πέρασε από το Κράσνονταρ με φοβερό γκολ του Ολιβέιρα η Πόρτο (vid)

Η Πόρτο «άλωσε» το Κράσνονταρ με ένα φοβερό γκολ του πρώην άσου του ΠΑΟΚ Σέρτζιο Ολιβέιρα και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στα Play offs του Champions League.

Πέρασε από το Κράσνονταρ με φοβερό γκολ του Ολιβέιρα η Πόρτο (vid)

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα έκανε τη διαφορά για την Πόρτο με ένα καταπληκτικό γκολ/φάουλ μέσα στο Κράσνονταρ και έδωσε τη νίκη στους «δράκους» με σκορ 1-0. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η πορτογαλική ομάδα πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκρισή στα Play offs του Champions League, εκεί όπου θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ρώσοι μπορεί να παρέταξαν στην αρχική τους ενδεκάδα το επιθετικό όπλο που ακούει στο όνομα Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο η Πόρτο, είχε την υπεροχή δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων, δεν κατάφερε όμως να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε, και το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι Πορτογάλοι συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες, μη μπορώντας όμως να σκοράρουν. Στο 62' ο Μπεργκ αντικαταστάθηκε από τον Άρι, και στο 89' ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με φανταστική εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα, και έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Ντραγκάο.

Οι συνθέσεις:

Κράσνονταρ: Σαφόνοφ, Μαρτίνοβιτς, Σπάγιτς, Ραμίρεζ, Καμπελά, Βάντερσον, Ναμλί (66' Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ (62' Άρι), Βιλένα, Καμπόλοφ (72' Φιόλουσον), Πετρόφ

Πόρτο: Μαρκεζίν, Πέπε, Μαρκάνο, Ρομάριο Μπαρό (56' Μαρουλάντα), Μαρεγκά, Τέλες, Κορόνα (85' Οτάβιο), Μαναφά, Ντανίλο, Ολιβέιρα, Σοάρες (74' Ζε Λουίς)

Δείτε το tweet με το γκολ του Ολιβέιρα: