Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Ποντένσε: «Θέλω τίτλους και Champions League με τον Ολυμπιακό»

Η συνέντευξη του Ντάνιελ Ποντένσε στη Real News: Ο Ολυμπιακός, η πρόκριση, η Μπασακσεχίρ και οι στόχοι για τη νέα σεζόν.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Ποντένσε: «Θέλω τίτλους και Champions League με τον Ολυμπιακό»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε στη Real news και αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Πλζεν, στην Μπασακσεχίρ, στους στόχους του με τον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά αποσπάσματα όσων είπε:

Για τη νίκη-πρόκριση επί της Πλζεν: «Ήταν ακόμα ένα βήμα στη διαδρομή για τους ομίλους του Champions League. Αυτή η νίκη μας έφερε πιο κοντά στον στόχο μας, όμως έχουμε πολλά να κάνουμε για να πετύχουμε. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε και έχουμε ακόμα τέσσερα ματς μπροστά μας για να εκπληρώσουμε το στόχο μας»

Για την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού, Μπασακσεχίρ: «Νομίζω ότι η Μπασάκσεχιρ είναι μια ομάδα πιο δύσκολη και πιο ποιοτική από την Πλζεν. Έχει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές κλάσης, είναι η δεύτερη ομάδα του τουρκικού πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ποιότητα. Θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας, το ποδόσφαιρο που ξέρουμε να παίζουμε και να έχουμε το δικό μας πλάνο, ώστε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο».

Για τους προσωπικούς του στόχους με τον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά: «Την πρώτη μου χρονιά με τον Ολυμπιακό δεν κατάφερα να εκπληρώσω τους στόχους μου, που ήταν κατακτήσω το πρωτάθλημα, τίτλους και να παίξουμε στο Champions League. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και φέτος πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Εγώ με τη σειρά μου, θα πρέπει να είμαι καλύτερος μέσα στο γήπεδο και να προσπαθήσω περισσότερο. Θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω Champions League. Θα πρέπει να κάνω περισσότερα, να δουλέψω καλύτερα».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει Μπασακσεχίρ: «Ο κόμσος μας μας βοήθησε πολύ στο πρώτο ματς στο γήπεδο μας με την Πλζεν. Ήταν μια ωραία βραδιά. Ο κόσμος μας είναι πάντα εκεί για να μας υποστηρίζει, για να μας βοηθάει να παίρνουμε μεγάλες νίκες, Αυτό που ζητώ εγώ είναι να συνεχίσουμε έτσι. Με τη στήριξή μας είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Θέλω ένα γεμάτο γήπεδο με πάρα πολύ θόρυβο».