Τάντιτς: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Ο Σέρβος άσος του Άγιαξ Μίλαν Τάντιτς, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά και στις αποχωρήσεις παικτών «κλειδιών» από τον «Αίαντα».

Τάντιτς: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Ο Μίλαν Τάντιτς μίλησε για τον Άγιαξ και την ετοιμότητα που πρέπει να δείξουν οι συμπαίκτες του απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League. Ο 30χρονος Σέρβος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αποχωρήσεις των Ματίας Ντε Λιχτ και Φρανκ Ντε Γιονγκ.

Αναλυτικά ο Σέρβος άσος είπε για τους Ντε Λιχτ, Ντε Γιονγκ πως: «Νομίζω πως ο Ματίς και ο Φράνκι ήταν δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές για εμάς. Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τα πάντα. Τώρα όμως, έχουν την ευκαιρία οι νέοι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ. Αυτή την ευκαιρία πρέπει να την αρπάξουν. Δεν μπορείς να πεις τώρα πως ένας ποδοσφαιριστής είναι καλός ή όχι. Αυτό θα το δεις μετά από 15 παιχνίδια».

Για την προσπάθεια του Άγιαξ στο Champions League και τον ΠΑΟΚ:«Νομίζω πως πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι ήταν δύσκολο, το ίδιο θα είναι και φέτος. Νομίζω πως θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εναντίον του ΠΑΟΚ και μετά θα έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια, εξίσου δύσκολα ή και δυσκολότερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτά. Πρέπει να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο στόχος μας».

Τέλος ανέφερε για τις καινούριες προσθήκες του «Αίαντα»:«Λίγο πολύ συμβαίνει το ίδιο σε κάθε ομάδα. Έχεις ποδοσφαιριστές που φεύγουν και ποδοσφαιριστές που έρχονται. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω το γκρουπ να μείνει ενωμένο. Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και νομίζω πως η διοίκηση και οι προπονητές γνωρίζουν τι χρειαζόμαστε».