Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Παίρνουν «φωτιά» τα βίντεο στον Πειραιά!

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του μοντάρουν τα βίντεο από τα φιλικά της Μπασακσεχίρ για να δώσουν στο… πιάτο στους «ερυθρόλευκους» τον αντίπαλό τους στο δρόμο για τα «αστέρια» του Champions League.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός: Παίρνουν «φωτιά» τα βίντεο στον Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την Μπασακσεχίρ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα χέρια του τα βίντεο απ’ όλα τα φιλικά των Τούρκων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, είχε στείλει συνεργάτες του να δουν από κοντά το 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο ίδιος τους παρακολούθησε τηλεοπτικώς και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνει και η απαραίτητη ανάλυση στους ποδοσφαιριστές μέσω βίντεο.

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μαρτίνς για 4-3-3 στην Τουρκία

Πάνω – κάτω έχουν μία εικόνα και οι ποδοσφαιριστές, καθώς κι εκείνοι κάθισαν και είδαν το φιλικό με την ΑΕΚ. Είδαν μία ομάδα που από τη μεσαία γραμμή και μπροστά βγάζει ποιότητα και είναι ικανή να δημιουργήσει ζημιές από το πουθενά.

Έχουν εστιάσει στην ταχύτητα με την οποία φτάνει η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Όσο για τα πρόσωπα; Ναι μεν ο Ρομπίνιο έχει την χάρη και όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ωστόσο, ο Βόσνιος εξτρέμ Έντιν Βίτσκα που θα «ανταμώσει» με τον Τσιμίκα στην αριστερή πλευρά των Πειραιωτών, είναι ο παίκτης στον οποίο στηρίζει πολλά η τουρκική ομάδα στο δημιουργικό της κομμάτι.

Ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν μοντάρει τα βίντεο από τα φιλικά της τουρκικής ομάδας και το επόμενο τετραήμερο οι ποδοσφαιριστές θα βγάλουν τα μάτια τους μπροστά στις οθόνες για να δουν τα ατού και τα τρωτά σημεία της Μπασακσεχίρ.

Συν τοις άλλοις θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στις τάξεις των παικτών έχουν φτάσει ήδη στα αφτιά τους διάφορα για όλα όσα διαδίδουν και δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας ότι θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση επί του Ολυμπιακού από το πρώτο παιχνίδι!

Όλα αυτά μόνο υπέρ του Ολυμπιακού μπορούν να λειτουργήσουν. Η υπεροψία των Τούρκων μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο «όπλο» στην προσπάθεια των Πειραιωτών να κάνει το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση από το ματς της Κωνσταντινούπολης.