Champions League - Europa League: Οι ημέρες και ώρες των αγώνων των ελληνικών ομάδων

Δείτε πότε θα αγωνιστούν οι ελληνικές ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στους ομίλους του Champions League και του Europa League.

Champions League - Europa League: Οι ημέρες και ώρες των αγώνων των ελληνικών ομάδων

Ο πρώτος μεγάλος φετινός στόχος για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έφτασε καθώς αμφότεροι θα προσπαθήσουν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Από την μία οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Μπασακσεχίρ και από την άλλη ο ΠΑΟΚ τον Άγιαξ. Οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στην Τούμπα την Τρίτη (6/8) ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για τη ρεβάνς που θα γίνει την Τρίτη (13/8).

Όσον αφορά τους Πειραιώτες την Τετάρτη (7/8) θα ταξιδέψουν την Τουρκία ενώ την Τρίτη (13/8) θα φιλοξενήσουν τον αντίπαλο τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για τη διοργάνωση του Europa League, η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τρεις συλλόγους. Ο λόγος για τις Ατρόμητο, Άρη και ΑΕΚ. Οι Περιστεριώτες θα βρουν στο δρόμο τους τη Λέγκια Βαρσοβίας, την Πέμπτη (8/8) εκτός έδρας και Τετάρτη (14/8) εντός έδρας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το εμπόδια της Κραϊόβα, αρχής γενομένης την Πέμπτη (8/8) εκτός έδρας. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/8). Τέλος οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν στην έδρα της Μόλντε την Πέμπτη (8/8) ενώ στις 15 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός στο «Κλ.Βικελίδης».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 6 Αυγούστου

ΠΑΟΚ - Άγιαξ (20:00)

Τετάρτη 7 Αυγούστου

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός (20:45)

Πέμπτη 8 Αυγούστου

Κραϊόβα - ΑΕΚ (19:15)

Μόλντε - Άρης (20:00)

Λέγκια - Ατρόμητος (22:00)

Τρίτη 13 Αυγούστου

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ (21:30)

Άγιαξ - ΠΑΟΚ (21:30)

Τετάρτη 14 Αυγούστου

Ατρόμητος - Λέγκια (19:00)

Πέμπτη 15 Αυγούστου

ΑΕΚ - Κραϊόβα (21:00)

Άρης - Μόλντε (21:30)