Ο Ρομπίνιο στο fosonline.gr: «Δυνατά τα ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Βραζιλιάνος μίλησε αποκλειστικά στο fosonline.gr για τα παιχνίδια που περιμένουν τη Μπασακσεχίρ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Ρομπίνιο στο fosonline.gr: «Δυνατά τα ματς με τον Ολυμπιακό»

Γεύση από το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έχει πάρει μόνο ο Στέφανο Ναπολεόνι, αλλά κι άλλος ποδοσφαιριστής της Μπασακσεχίρ. Ο λόγος για τον Ρομπίνιο, ο οποίος θα βρεθεί στο δρόμο των «ερυθρόλευκων» γι’ ακόμα μία φορά.

Ο 35χρονος άσος είχε παίξει αντίπαλος με τον Ολυμπιακό όταν άνηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα και τις δύο φορές είχε φύγει από το Φάληρο με σκυμμένο το κεφάλι. Το 2005 οι Πειραιώτες νίκησαν 2-1 τη Ρεάλ, ενώ το 2007 το ματς είχε μείνει στο 0-0.

Τι είδε ο Πέδρο Μαρτίνς από τη Μπασακσεχίρ

Ο Βραζιλιάνος ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Μπασακσεχίρ στο φιλικό ματς με την ΑΕΚ, ενώ από το ΟΑΚΑ αποχώρησε έχοντας δεμένο το αριστερό του γόνατο. Δεν φαινόταν να έχει κάτι το σοβαρό, αλλά σίγουρα την Πέμπτη θα υπάρχουν νεότερα από το σύλλογο της Πόλης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης πλησιάσαμε τον Ρομπίνιο να μας μιλήσει για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που έρχονται, αλλά δεν ήθελε να κάνει κάποια δήλωση. Ο 35χρονος άσος απέφευγε να μιλήσει, αλλά έπειτα από επιμονή είπε δύο κουβέντες στο fosonline.gr.

«Μας περιμένουν δύο δυνατά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και ξέρουμε τις δυσκολίες», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος και στην ερώτηση αν θυμάται το Καραϊσκάκη τόνισε: «Θυμάμαι τα παιχνίδια που είχα παίξει όταν ήμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης και την θυμάμαι την ατμόσφαιρα που επικρατούσε».