Μιχάλικ:«Οι Έλληνες μας έδειξαν πως παίζεται το ποδόσφαιρο»

Ο Αντρέι Μιχάλικ μαζί με το συμπαίκτη του, Γιακούμπ Μπράμπετς, προέβησαν σε δηλώσεις σε τσεχικά ΜΜΕ αμέσως μετά την ήττα της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό.

Μιχάλικ:«Οι Έλληνες μας έδειξαν πως παίζεται το ποδόσφαιρο»

Η Βικτόρια Πλζεν διασύρθηκε από τον Ολυμπιακό με 4-0 στην χθεσινή τους αναμέτρηση στα πλαίσια του Β' Προκριματικού γύρου του Champions League, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν την τουρκική Μπασάκσεχιρ στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι παίκτες λοιπόν της τσεχικής ομάδας έκαναν δηλώσεις στο «sport.cz», με τον επιθετικό της Πλζεν, Αντρέι Μιχάλικ, να παραδέχεται την υπεροχή των «ερυθρόλευκων»: «οι Έλληνες μάς έδειξαν πώς παίζεται το ποδόσφαιρο», ενώ συμπληρώνει και για το λάθος του στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του: «στο πρώτο γκολ συμφώνησα με τον Ρέζνικ πώς θα καθίσω πίσω από τον Γκιλιέρμε. Ωστόσο, έκανε δύο βήματα, πήδηξε και πέτυχε το γκολ. Ήταν λάθος μου, δεν βοήθησα πολύ τους συμπαίκτες μου».

Δηλώσεις έκανε και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, αναφέροντας: «Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Υποτίθεται πως θα δίναμε μάχη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα». Τέλος, ο προπονητής της τσεχικής ομάδας, Πάβελ Βρμπα, πρόσθεσε: «Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τεράστια. Ο Ολυμπιακός ήταν, χωρίς αμφιβολία, καλύτερος από εμάς. Κέρδισε και προκρίθηκε δίκαια».