Πότε παίζει ο Ολυμπιακός με την Μπασακσεχίρ

Την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Μπασακσεχίρ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 13 Αυγούστου

Πότε παίζει ο Ολυμπιακός με την Μπασακσεχίρ

Ο Ολυμπιακός έπειτα από την πρόκριση σε βάρος της Βικτόρια Πλζεν στρέφει πλέον το βλέμμα του στην Μπασακσεχίρ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το προφίλ της Μπασακσεχίρ

Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη 7 Αυγούστου (20:45) στην Τουρκία, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου (21:30) στο Καραϊσκάκη.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν και το «εμπόδιο» της Μπασακσεχίρ, τότε θα βρεθούν στα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εκεί θα βρουν στον δρόμο τους είτε τον νικητή του ζευγαριού Κρασνοντάρ - Πόρτο είτε αυτόν του Κλαμπ Μπριζ - Ντινάμο Κιέβου. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει 20 ή 21 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 27-28 Αυγούστου.

Πιθανή επιτυχία του Θρύλου και στα πλέι-οφ του Champions League, θα τον στείλει στους ομίλους της διοργάνωσης και στην κλήρωση που θα γίνει στις 29 Αυγούστου.