Στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο Λευτέρης Αυγενάκης (pic)

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκεται ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν.

Στο «Γ.Καραϊσκάκης» ο Λευτέρης Αυγενάκης (pic)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Βικτόρια Πλζεν για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

LIVE: Ολυμπιακός-Βικτόρια Πλζεν (21:30)

Το παρών στο «Γ.Καραϊσκάκης» έδωσε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος με δηλώσεις του εξέφρασε τη στήριξη του σε όλες τις ελληνικές ομάδες ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε εκείνες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Η κυβέρνηση είναι κοντά σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό και σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλες οι ελληνικές ομάδες να διαπρέψουν. Να δώσουν τις μάχες τους και να τις κερδίσουν, να προσφέρουν ωραίο θέαμα και να ικανοποιήσουν το σύνολο του κοινού. Η κυβέρνηση είναι κοντά στο υγιές ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάναμε μία καλή αρχή σε ότι αφορά τις σχέσεις μας με τους θεσμικούς παράγοντες και ελπίζουμε σε μία ανάλογη καλή αρχή στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα που δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Μετά θα πάρουν σειρά οι αγώνες της ΑΕΚ, του Ατρόμητου, θα είμαι στην Τούμπα. Συνεχίζουμε. να είμαστε κοντά στον υγιή ελληνικό αθλητισμό, στο υγιές ελληνικό ποδόσφαιρο».