Μεριά: «Σημασία έχει η πρόκριση»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν.

Μεριά: «Σημασία έχει η πρόκριση»

Ο Γιασίν Μεριά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό με τη Βικτόρια Πλζεν και τόνισε από την πλευρά του πως εκείνο που έχει σημασία για την ομάδα είναι η πρόκριση. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών δεν θέλησε να σταθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά στο σύνολο.

Μαρτίνς: «Τελικός για εμάς το ματς με τη Βικτόρια»

Αναλυτικά ο Γιασίν Μεριά είπε:

Πόσο σε βοήθησε το γεγονός ότι ήσουν στην καλύτερη ενδεκάδα και ότι έφτασες μέχρι τα ημιτελικά;

Ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Ήταν η πρώτη φορά που πήρα μέρος σε μία τέτοια διοργάνωση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Από ‘κει και πέρα χρειάζεται δουλειά και είμαι εδώ για να τα δώσω όλα για την ομάδα μου.

Τι στοιχεία θέλει να προσφέρει στο αγωνιστικό κομμάτι του Ολυμπιακού και αν την τελευταία εβδομάδα που δούλεψε με τον Σεμέδο έχει βρει χημεία μαζί του;

Το πιο σημαντικό για όλους μας είναι η πρόκριση και είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι να δουλέψουμε με κοινό σκοπό την πρόκριση. Δεν έχει σημασία τι θα προσφέρει ο καθένας από την πλευρά του. Σημασία έχει ότι έχουμε κοινό στόχο την πρόκριση.

Είδες το πρώτο παιχνίδι από την τηλεόραση. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν;

Είδα όντως το παιχνίδι από την τηλεόραση και είδα ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ για την πρόκριση. Αυτά δεν έχουν σημασία, όμως, τώρα γιατί πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη.