Βρμπα: «Επιθετική ομάδα ο Ολυμπιακός. Εμείς προσπαθούμε να γίνουμε»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΖΕΝ: Γιώργος Στασινόπουλος. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πάβελ Βρμπα τόνισε μεταξύ άλλων πως η Βικτόρια Πλζεν θα καλύψει τις όποιες απουσίες αντιμετωπίζει.

Βρμπα: «Επιθετική ομάδα ο Ολυμπιακός. Εμείς προσπαθούμε να γίνουμε»

Ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα αναφέρθηκε στην επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου μεταξύ τους αγώνα (23/7, 20:00) για τα προκριματικά του Champions League.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Έχετε πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μπορείτε να μας πείτε με πιο τρόπο έχετε κάνει αυτά τα αποτελέσματα;

«Η απάντηση είναι απλή. Πάντα είχα και έχω καταπληκτική ομάδα».

Επειδή δεν έχετε παίξει με τον Ολυμπιακό σήμερα έχει νόημα να μιλάμε ακόμα για κάποιες διαφορές μεταξύ των ομάδων ανάλογα με την εθνικότητα τους;

«Στην εποχή που το ποδόσφαιρο αποτελείται από παίκτες απ' όλες τις εθνικότητες. Έτσι σήμερα δεν έχει μεγάλες διαφορές το ποδόσφαιρο».

Έχουμε μιλήσει για επτά ομάδες που έχετε αντιμετωπίσει στους προκριματικούς αγώνες. Πόσο ψηλά έχετε τον Ολυμπιακό;

«Θέλω να πω στους Έλληνες δημοσιογράφους ότι έχουμε αντιμετωπίσει κι άλλες ομάδες. Ξέρω ότι είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει και πιο δύσκολους».

Ποια θεωρείτε πως είναι τα πιο επικίνδυνα στοιχεία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού; Και επίσης θεωρείτε πως οι δύο ομάδες μοιάζουν στο τακτικό κομμάτι;

«Σχετικά με την πρώτη ερώτηση θα ήθελα να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει μείνει δεύτερος μετά τον ΠΑΟΚ και αυτό δείχνει τη δύναμη της ομάδας και δεύτερον θα ήθελα να πω ότι η φιλοσοφία μας είναι ότι παλεύουμε όπως παλεύει και η δικιά σας ομάδα και αυτό θα είναι πολύ ενδιαφέρον γι' αυτό το παιχνίδι».

Είναι πλήρης η ομάδα για τον αυριανό αγώνα;

«Έχετε δίκιο. Γνωρίζουμε ότι έχουμε προβλήματα απουσιών, αλλά έχουμε αναπληρώσει τα κενά και θα παίξουμε με μεγάλη δύναμη».

Ήταν δύσκολο να προετοιμαστείτε για το παιχνίδι, ενώ έχετε παίξει δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα;

«Οι αγώνες δεν είναι ίδιοι και αύριο έχουμε απέναντι μας έναν ισχυρό αντίπαλο και αυτό λέει τα πάντα».

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Πλζεν είναι ομάδες που τους αρέσει να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να κυνηγούν τα γκολ. Περιμένει ότι κάτι τέτοιο θα δούμε και τώρα;

«Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ επιθετική ομάδα. Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικό παιχνίδι. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε κάποιες άλλες όχι».

Έχετε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσετε τον Ολυμπιακό και χωρίς τον Φορτούνη;

«Αυτός ο παίκτης είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Από την άλλη όμως είναι μία ομάδα που έχει αρκετούς καλούς παίκτες που μπορεί να καλύψει το κενό».