Η επιστροφή Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό και το θέμα Μεριά

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, τι ισχύει για τον Τυνήσιο στόπερ.

Η επιστροφή Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό και το θέμα Μεριά

Στο φιλικό παιχνίδι με τη Λέγκια Γκντανσκ, στις 3 Ιουλίου, ο Γιάγκος Βούκοβιτς υπέστη θλάση με αποτέλεσμα να μείνει για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός δράσης και να χάσει και τη θέση του στην ενδεκάδα. Μέχρι εκείνο το σημείο όλα έδειχναν πως υπολογίζεται για βασικός από τον Πέδρο Μαρτίνς, αφού τον έβαζε συνεχώς δίπλα στον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο έμπειρος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» όπως γράφει το σημερινό «ΦΩΣ» από το Σάββατο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά. Ο Βούκοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και έχει βγάλει κανονικά τις προπονήσεις των Πειραιωτών.

Θυμίζουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει συμπεριλάβει στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν. Προφανώς ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή σε αυτά τα ματς πριν σιγουρευτεί για την κατάσταση του.

Όσον αφορά στον Γιασίν Μεριά δεν έχει γυρίσει στον Ρέντη παρά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες. Ο Τυνήσιος ολοκλήρωσε την περασμένη Τετάρτη τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα κι ακόμα είναι σε άδεια.