Ολυμπιακός: Μαθαίνει τους αντιπάλους του στη Νιόν

Τη Δευτέρα το μεσημέρι (22/7, 13:00) στη Νιόν της Ελβετίας θα γίνει η κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Ολυμπιακός: Μαθαίνει τους αντιπάλους του στη Νιόν

Το πρωί της Δευτέρας (22/7) ο Ολυμπιακός πετάει για την Πράγα και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Πλζεν. Την ώρα που η αποστολή θα φτάνει στον προορισμό της θα μαθαίνει και τον αντίπαλο της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League εάν και εφόσον φυσικά περάσει το εμπόδιο των Τσέχων.

Στις 13:00 στη Νιόν θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Champions League. Ας δούμε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού εάν περάσει τη Βικτόρια Πλζεν.

Η κλήρωση διαμορφώνεται ως εξής:

Ισχυροί

Πόρτο (93.000)

Ντιναμό Κιέβου (65.000)

Βασιλεία (54.500) ή Αϊντχόφεν (37.000)

Ολυμπιακός (44.000) ή Βικτόρια Πλζεν (33.000)

Ανίσχυροι

Μπριζ (39.500)

Κράσνονταρ (34.500)

Μπασακσεχίρ (10.500)

ΛΑΣΚ Λίντσερ (6.250)

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κληρωθεί με τη Κράσνονταρ στον τρίτο προκριματικό γύρο τότε ο αντίπαλος του στα play offs του Champions League θα προκύψει από το ζευγάρι της Πόρτο, διότι γίνεται ορισμός λόγω του γεγονότος πως δεν μπορούν να βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Εάν ο Ολυμπιακός κληρωθεί με μία εκ των Μπριζ, Μπασακσεχίρ και Λίντσερ τότε ο αντίπαλος του στα play offs θα προκύψει από το ζευγάρι της Ντιναμό Κιέβου.

Τη Δευτέρα (22/7) στις 14:30 ώρα Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για τα προκριματικά του Europa League. Στο κακό σενάριο που ο Ολυμπιακός δεν περάσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν τότε θα πέσει στη… μάχη των προκριματικών του Europa για μία θέση στους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Έτσι αύριο το μεσημέρι θα γνωρίζει και τον αντίπαλο του σε περίπτωση αποτυχίας κόντρα στους Τσέχους.

Οι πιθανοί του αντίπαλοι είναι:

Αούστρια Βιέννης

Νόρκεπινγκ ή Λιεπάγια

Γκαμπάλα ή Ντιναμό Τιφλίδας

Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ ή Έσμπιεργκ

Αντβέρπ