Η φάση της Πλζεν που χτυπάει καμπανάκι στον Ολυμπιακό

Το γκολ της Βικτόρια Πλζεν που έγινε το 1-1 θύμισε το γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με το Αμβούργο.

Η φάση της Πλζεν που χτυπάει καμπανάκι στον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε το παιχνίδι της Βικτόρια Πλζεν με την Σίγκμα Όλομουτς και αν μη τι άλλο θα επιστρέψει γεμάτος σημειώσεις. Ήταν ένα ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από το οποίο πράγματι μπορούσε κανείς να καταλάβει πολλά για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Όπως σας είχε γράψει το ΦΩΣ μετά το φιλικό με την Ούφα έτσι ακριβώς είναι η Πλζεν. Μία ομάδα που έχει λύσεις στην επίθεση και ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Είναι όμως και μία ομάδα, η οποία που στην άμυνα έχει τα θέματα της και εύκολα μπορεί να βρει σε δύσκολη θέση.

Νίκη με 3-1 για την Βικτόρια Πλζεν

Θα σταθούμε, όμως, στη φάση του γκολ με το οποίο η Πλζεν έκανε το 1-1 στο 40’. Είναι μία φάση που δείχνει πολλά και ο Πέδρο Μαρτίνς θα δουλέψει πάνω σε αυτό. Ο Τσέρμαχ έκανε τη μπαλιά και ο Καγιάμπα κινήθηκε πολύ ωραία στην πλάτη της άμυνας με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνος του απέναντι από τον πορτιέρε της Όλομουτς και να κάνει το 1-1 με άνεση.

Πρώτα απ’ όλα κρατήστε καλά αυτά τα δύο ονόματα, διότι είναι παίκτες που κάνουν όλο το επιθετικό παιχνίδι και μπορούν να κάνουν ζημιές. Από τα πόδια του πρώτου περνάνε τα πάντα και δημιουργεί όλο το παιχνίδι, ενώ ο Καγιάμπα είναι ένας πραγματικός… δαίμονας.

Δύο απώλειες παικτών για την Πλζεν

Γιατί σταθήκαμε όμως σε αυτή τη φάση; Γιατί ίδιο γκολ έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός πρόσφατα. Στο φιλικό με το Αμβούργο κάπως έτσι έγινε το 1-1 από τους Γερμανούς. Οι αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν ο Χίντερζεερ κινούνταν στην πλάτη τους, πέρασε η κάθετη πάσα και έγινε η ζημιά. Η Πλζεν από τη μέση και μπροστά είναι επικίνδυνη και ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος και προσεκτικός, διότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές με καλή τεχνική και γρήγοροι.

Είναι βέβαιο πως τις επόμενες ημέρες περιμένει αρκετή δουλειά τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του για τα ματς με τους Τσέχους. Πάντως πρόκειται για μία ομάδα που την έχει ο Ολυμπιακός. Ναι μεν έχει καλά στοιχεία, αλλά δεν μπορεί να σε... στριμώξει. Επίσης δεν πρόκειται για καμία έδρα που θα τρομάξει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Με σοβαρή εικόνα και προσοχή οι Πειραιώτες δεν θα έχουν θέμα.