Τι είδε ο Μαρτίνς στη νίκη 3-1 της Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν νίκησε 3-1 την Σίγκμα Όλομουτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τσεχίας.

Τι είδε ο Μαρτίνς στη νίκη 3-1 της Πλζεν

Υπό το βλέμμα του Πέδρο Μαρτίνς η Βικτόρια Πλζεν νίκησε με 3-1 τη Σίγκμα Όλομουτς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τσεχίας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε στα επίσημα του Doosan Arena και είχε την ευκαιρία να βγάλει πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την προσεχή αντίπαλο του. Η Βικτόρια στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα Τσεχίας έδειξε μία ομάδα αρκετά γρήγορη και με πολλές λύσεις στην επίθεση, αλλά και με θέματα στα μετόπισθεν.

Δύο απώλειες παικτών για την Πλζεν

Η Σίγκμα Όλομουτς εκμεταλλεύτηκε μία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Βικτόρια και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ στο 34’ ο Πλσεκ. Η Βικτόρια στη συνέχεια ανέβασε στροφές και πίεσε την αντίπαλο της και στο 40’ ο Καγιάμπα ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια έχοντας κάνει ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας.

Στην επανάληψη το ματς άλλαξε από το 71’ όταν ο Γιούνις αποβλήθηκε και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες. Στο 72’ η Βικτόρια έκανε το 2-1 με τον Κόπιτς και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κόβανικ με μία ωραία λόμπα.

Η Βικτόρια Πλζεν αγωνίστηκε με τους Χρούσκα, Ρέζνικ, Λιμπέρσκι, Μπάμπετς, Χέιντα (38’ Πέρνιτσα), Κόπιτς (89’ Κόβαρικ), Τσεμάκ, Χροσόφσκι, Κάβλατς, Καγιάμπα, Κρμέτσικ (80’ Τσορί).