«Κατάσκοπος» του Ολυμπιακού ο Μανωλάς για την Πλζεν!

Ο διεθνής στόπερ ξέρει πολύ καλά την Βικτόρια Πλζεν και τις συνθήκες στο γήπεδό της, άρα έχει να πει αρκετά στους Πειραιώτες για τα ματς με τους Τσέχους.

«Κατάσκοπος» του Ολυμπιακού ο Μανωλάς για την Πλζεν!

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ο διεθνής στόπερ έχει παίξει με την Πλζεν μόνο στο γήπεδό της, οπότε έχει πολύ καλή άποψη για όσα πρόκειται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο της τσεχικής ομάδας στα φετινά προκριματικά του Champions League. Και στα δύο ματς στην Τσεχία ο Μανωλάς δεν μπόρεσε να νικήσει με την Ρόμα, άρα οι συμβουλές του θα είναι πολύτιμες για τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα υπάρξει κάποια επαφή για τη γνώμη του.

Το 2016 η Βικτόρια Πλζεν αντιμετώπισε την Ρόμα για τον όμιλο του Europa League και το ματς έληξε 1-1, με τον Μανωλά να παίρνει κίτρινη κάρτα σε εκείνο το ματς. Στο 4-1 της Ρώμης δεν είχε παίξει.

Πέρυσι ο Μανωλάς ήταν αρχηγός των Ιταλών στη «Ντούσαν Αρίνα» με παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας έναν άλλον πρώην ερυθρόλευκο, τον Ιβάν Μαρκάνο! Το ματς ήταν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Ρόμα είχε ήδη προκριθεί και η Πλζεν νίκησε 2-1, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση και την πρόκριση για τους «32» του Europa, όπου αποκλείστηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.