Ρονάλντο: "Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεται η Γιουβέντους"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στην εφημερίδα Marca για την πρόκριση της Ρεάλ, τις διαμαρτυρίες της Γιουβέντους και το πέναλτι. 

Ρονάλντο: "Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεται η Γιουβέντους"

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε πολύ κοντά στον αποκλεισμό της από το Champions League, αφού η Γιουβέντους επικράτησε στην κανονική διάρκεια του αγώνα με 3-0. Ωστόσο, στην παράταση χάρη σε πέναλτι που καταλόγιστηκε σε βάρος της "Βέκια Σινιόρα" και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η "Βασίλισσα" βρέθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πέναλτι αυτό που δόθηκε από τον Μάικλ Όλιβερ στο 7' των καθυστερήσεων προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε στην εφημερίδα Marca την δική του πλευρά των γεγονότων.

Υποφέραμε, αλλά μπορούμε να μάθουμε απ' αυτό. Ήταν ένα καλό μάθημα. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν χαρίζεται, πρέπει να παλεύουμε μέχρι τέλους. Σήμερα, η Ρεάλ θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά η Γιουβέντους και ο Μπουφόν ήταν πολύ καλοί. Είμαστε απλά νικητές", δήλωσε αρχικά.

Για τη φάση του πέναλτι: "Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεται η Γιουβέντους. Ο Λούκας ανατράπηκε από πίσω κι αν δεν είχε δοθεί πέναλτι, τότε ήταν σίγουρο γκολ".

Για την εκτέλεση του πέναλτι: "Οι παλμοί είχαν ανέβει, αλλά παρέμεινα ψύχραιμος. Ήξερα πόσο σημαντικό ήταν".