Απεβίωσε και ο δεύτερος οπαδός της Λίβερπουλ που δέχθηκε επίθεση μετά τον τελικό

Ο βουλγαρικής καταγωγής φίλος των «Reds» υπέκυψε στα τραύματά του λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Απεβίωσε και ο δεύτερος οπαδός της Λίβερπουλ που δέχθηκε επίθεση μετά τον τελικό

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο φίλαθλος της Λίβερπουλ που δέχθηκε επίθεση το βράδυ του Σαββάτου στο Σάουθπορτ, λίγο μετά το τέλος του τελικού του Champions League.

Ο λόγος για τον 51χρονο Βέντσισλαβ Μαρζίνοφ, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του έχοντας παρακολουθήσει λίγο νωρίτερα τον μεγάλο τελικό σε μια παμπ μαζί με τους δύο γιους του.

Τότεναμ-Λίβερπουλ 0-2: Σήκωσε το έκτο στη Μαδρίτη

Ο βουλγαρικής καταγωγής οπαδός των «Reds» μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μαζί με τον 28χρονο γιο του που τον συνόδευε κι επίσης τραυματίστηκε στην επίθεση, όμως λίγες μέρες αργότερα η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ επιβεβαίωσε τον θάνατό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας 31χρονος από το Χάμπτον, στον οποίο έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες και πρόκειται να παρουσιαστεί σήμερα Τετάρτη στο δικαστήριο.

Μαχαιρωμένος στους πανηγυρισμούς της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του Champions League

Ο Μαρζίνοφ ήταν ο δεύτερος οπαδός της Λίβερπουλ που έχασε τη ζωή του μετά τον τελικό του Champions League, καθώς είχε προηγηθεί ο 33χρονος Έβανς Ο' Ρουρκ, που επίσης μαχαιρώθηκε από αγνώστους.