Επαφές για μεταγραφές στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Στελέχη των Πειραιωτών βρίσκονται στην ισπανική πρωτεύουσα για τον τελικό του Champions League.

Επαφές για μεταγραφές στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι μαζεμένο στη Μαδρίτη. Στο Wanda Metropolitano, το υπερσύγχρονο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενηθεί το Σάββατο ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ. Όπως είναι λογικό ένα τέτοιο γεγονός έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Στην ισπανική πρωτεύουσα βρίσκεται όλη η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Άνθρωποι των μεγαλύτερων συλλόγων και ατζέντηδες είναι στη Μαδρίτη με αφορμή τον τελικό του Champions League. Είναι κάτι που συμβαίνει άλλωστε σε όλους τους τελικούς.

Στη Μαδρίτη φυσικά βρίσκονται και άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει πάει εδώ και δύο ημέρες στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» θα δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό. Δεν είναι όμως ο μοναδικός που βρίσκεται στη Μαδρίτη. Για τον μεγάλο τελικό έχει ταξιδέψει ο Γιάννης Βρέντζος και η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου.

Κάθε χρόνο στον τελικό το παρών δίνει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά λόγω των εκλογών ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ το πιθανότερο είναι πως δεν θα πάει. Το σημαντικό απ’ όλη αυτή την ιστορία είναι πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν επαφές τόσο με μεγάλους συλλόγους της Ηπείρου όσο και με ατζέντηδες.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός σκανάρει την ισπανική αγορά για επιθετικό. Μπορεί να κυνηγάει τον Μπεργκ, μπορεί στη λίστα του να είναι ο Φακούντο, αλλά έχει δοθεί εντολή σε ανθρώπους που ξέρουν τα της Ισπανίας να «ψαχτούν» για φορ. Στο λιμάνι θα κάνουν τις επαφές τους στη Μαδρίτη και για τα μεταγραφικά θέματα, αφού στον Ολυμπιακό θα φουλάρουν για να τελειώσουν τις υποθέσεις τους.