Φαν Ντάικ: «Μας έλειψε το γκολ και η αποτελεσματικότητα»

Ο Ολλανδός μπακ, σε δηλώσεις του, επεσήμανε τους λόγους της ήττας από την Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε ότι η Λίβερπουλ δεν τα παρατά.

Φαν Ντάικ: «Μας έλειψε το γκολ και η αποτελεσματικότητα»

Η Μπαρτσελόνα υποχρέωσε την Λίβερπουλ σε ήττα μέσα στο Καμπ Νου με 3-0 για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Μετά το ματς, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δήλωσε ότι η ομάδα του είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά της έλειψε η αποτελεσματικότητα, ενώ τόνισε ότι τα πάντα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο και η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Είχαμε μερικές μεγάλες ευκαιρίες. Παίξαμε καλά, αλλά μας έλειψε το γκολ και η αποτελεσματικότητα της Μπαρτσελόνα έδειξε, ότι έχουμε πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας».

Για την πιθανότητα ανατροπής στον δεύτερο ημιτελικό: «Τα πάντα είναι δυνατά στο ποδόσφαιρο και το μότο μας είναι να μην τα παρατάμε ποτέ. Το θέμα είναι να το κάνουμε και να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η Λίβερπουλ, παρά την πολύ καλή χρονιά, κινδυνεύει να μείνει χωρίς τίτλο: «Δεν το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κοιτάξουμε τι έχουμε πετύχει μέχρι εδώ και θα δούμε στο τέλος της σεζόν. Παίζουμε, άλλωστε, με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αν δεν πάρουμε τίτλο, σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».