Ο Ντε Χέα είχε κάνει ειδική προπόνηση για τον Μέσι (vid)

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά δέχτηκε δύο γκολ από τον Αργερντινό φορ της Μπαρτσελόνα

Ο Ντε Χέα είχε κάνει ειδική προπόνηση για τον Μέσι (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε προχθές την ευρωπαϊκή της πορεία με τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League από την Μπαρτσελόνα.

Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, όσον αφορά τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο «Καμπ Νόου» είναι ότι ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων», Νταβίντ Ντε Χέα, είχε κάνει ειδική προπόνηση για τα τελειώματα του Αργεντινού φορ των «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι.

Εκ του αποτελέσματος, βέβαια, δέχτηκε δύο γκολ από τον Μέσι στη νίκη των Καταλανών με 3-0, που τους έστειλε και στην 4άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις του στο «Cadena Ser» ο προπονητής τερματοφυλάκων του αγγλικού συλλόγου, Εμίλιο Άλβαρες, ανέφερε: «Κάναμε ορισμένα διαφορετικά πράγματα. Τα περισσότερα αφορούσαν τον Μέσι και προσπαθήσαμε να βρούμε ορισμένα δεδομένα και «εργαλεία» που θα βοηθούσαν τον τερματοφύλακά μας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Ξέρουμε όλοι, όμως, ότι όσο και να εξετάσει κανείς τον Μέσι, το ταλέντο πάντα υπερτερεί».

Δείτε τα γκολ του Μέσι: