Δάκρυσε ο Σον όταν έμαθε ότι είναι τιμωρημένος με τον Άγιαξ (vid)

Ο Νοτιοκορεάτης άσος της Τότεναμ έμαθε από δημοσιογράφο ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με τον «Αίαντα» στους «4» του Champions League γιατί συμπλήρωσε κάρτες

Δάκρυσε ο Σον όταν έμαθε ότι είναι τιμωρημένος με τον Άγιαξ (vid)

Σε… πελάτη ευτυχίας έπλεαν ο Χιούν-Μιν Σον και οι συμπαίκτες του στην Τότεναμ μετά την πρόκριση των «σπιρουνιών» σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Champions League.

Το χαμόγελο όμως στο πρόσωπο του Νοτιοκορεάτη άσου των Λονδρέζων «έσβησε» όταν τη στιγμή που έκανε δηλώσεις μετά το χθεσινό παιχνίδι στο «Ετιχάντ» ενημερώθηκε από δημοσιογράφο πως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άγιαξ στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στη διοργάνωση με αυτήν που δέχτηκε στη χθεσινή ρεβάνς με τους «πολίτες», όταν στο 48ο λεπτό τράβηξε από τη φανέλα τον Κέβιν Ντε Μπρούιν, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του «SkySports» για το πώς νιώθει που δεν θα παίξει στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Άγιαξ για τους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο 26χρονος «πάγωσε» και απάντησε λέγοντας «δεν το ήξερα», ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Υπενθυμίζεται πως η Τότεναμ θα υποδεχτεί τον Άγιαξ στις 30 Απριλίου στο Λονδίνο στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά του Champions League, ενώ η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για τις 8 Μαΐου.