Champions League: Οι εκλεκτοί των Βαλβέρδε και Σόλσκιερ

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00) στον επαναληπτικό αγώνα τις φάσης των "8" και οι δύο ομάδες έκαναν γνωστές τις αποστολές τους.

Champions League: Οι εκλεκτοί των Βαλβέρδε και Σόλσκιερ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε το πρωί τους παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Τόμας Βερμάελεν.

Αναλυτικά η αποστολή: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Κουτίνιο, Αρτούρ, Σουάρεζ, Μέσι, Ντεμπελέ, Σίλενσεν, Μάλκομ, Λενγκλέτ, Ζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Βιδάλ, Ουμτιτί, Αλένια.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Αλέξις Σάντσες, Μάτιτς και Νταρμιάν, οι οποίοι ήταν τραυματίες εδώ και καιρό και δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν, αλλά και τον τιμωρημένο Λουκ Σο, για να ενισχύσει την ομάδα ψυχολογικά.

Αναλυτικά η αποστολή: Ντε Χέα, Ρομέρο, Γκραντ, Νταλότ, Νταρμιάν, Γιανγκ, Τζόουνς, Λίντελοφ, Ρόχο, Σμόλινγκ, Σο, Φρεντ, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Περέιρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Μάτα, Μαρσιάλ, Αλέξις, Λουκάκου, Ράσφορντ.