Αμόρ: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η Γιουνάιτεντ»

Ο υπεύθυνος σχέσεων και επικεφαλής των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, Γκιγιέρμο Αμόρ, μίλησε για τους δύο αγώνες που ακολουθούν με τους «κόκκινους διαβόλους» για τα προημιτελικά του Champions League.

Αμόρ: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η Γιουνάιτεντ»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία υποδέχθηκαν στη Βαρκελώνη τα... μαντάτα από την κλήρωση του Champions League για τη φάση των «8».

Η κληρωτίδα έφερε τη Μπαρτσελόνα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένα ζευγάρι που έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό του πλανήτη στους δύο τελικούς του 2009 και του 2011, όταν είχαν θριαμβεύσει οι «μπλαουγκράνα», αλλά και στα ημιτελικά της σεζόν 2007-2008 με νικητές τότε τους «κόκκινους διαβόλους».

Για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν στις 9-10 Απριλίου με γηπεδούχο τη Γιουνάιτεντ και στις 16-17 Απριλίου στη Βαρκελώνη μίλησε ο υπεύθυνος σχέσεων και επικεφαλής των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, Γκιγιέρμο Αμόρ, ο οποίος εξήρε τη δυναμική της αγγλικής ομάδας:

«Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είμαστε χαρούμενοι με την κλήρωση και περιμένουμε με αισιοδοξία τα δύο παιχνίδια. Έχουμε δει μεγάλες ομάδες να γνωρίζουν τον αποκλεισμό, όμως η Ρεάλ και η Παρί. Αυτό δείχνει το επίπεδο της διοργάνωσης και ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι».