Πιθανή αλλαγή στα ματς Γιουνάιτεντ και Σίτι στο Champions League

Η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ για τα εντός έδρας παιχνίδια των δύο ομάδων του Μάντσεστερ στα προημιτελικά του Champions League ενόψει της αυριανής κλήρωσης

Πιθανή αλλαγή στα ματς Γιουνάιτεντ και Σίτι στο Champions League

Μία ημέρα πριν την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions League η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση για πιθανή αλλαγή στο πρόγραμμα, όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι στη συγκεκριμένη φάση του θεσμού.

«Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να παίξουν στην έδρα τους το ίδιο βράδυ ή δύο συνεχόμενες βραδιές, μετά από απόφαση των αρμόδιων τοπικών Αρχών. Ως εκ τούτου, αν οι δύο ομάδες κληρωθούν να παίξουν στην έδρα τους την ίδια εβδομάδα, τότε θα αντιστραφούν οι έδρες στο ζευγάρι του συλλόγου που έχει τερματίσει χαμηλότερα στην Πρέμιερ Λιγκ της περασμένης σεζόν, εν προκειμένω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οποιαδήποτε πιθανή αντιστροφή εδρών στους ημιτελικούς για τον ίδιο λόγο, θα επιβεβαιωθεί μετά τα προημιτελικά», αναφέρει η ΟΥΕΦΑ.

Η αλλαγή αυτή θα γίνει έτσι ώστε να αποτραπεί η πιθανότητα συνάντησης των οπαδών της Γιουνάιτεντ και της Σίτι στους δρόμους της πόλης. Άλλωστε, κατά καιρούς, έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο «αιωνίων» αντιπάλων του Μάντσεστερ.