Champions League: Τα τελευταία εισιτήρια για τους «8» της διοργάνωσης

Απόψε ολοκληρώνεται (13/3, 22:00) η φάση των «16» του Champions League , με τα παιχνίδια Μπάγερν Μονάχου - Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα-Λιόν με στόχο την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Champions League: Τα τελευταία εισιτήρια για τους «8» της διοργάνωσης

Στο «Allianz Arena» η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει (22:00)την Λίβερπουλ στον δεύτερο αγώνα στην φάση «16» του Champions League. Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, καθώς στο πρώτο αγώνα είχαν έρθει (0-0).

Στα αγωνιστικά, η Μπάγερν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς στο σημερινό ματς (13/3, 22:00) θα εκτίσουν την ποινή τους οι Μίλερ και Κίμιχ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κομάν. Δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμού οι Ρόμπεν και Τολισό. Από την άλλη μεριά η Λίβερπουλ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τον Γιούργκεν Κλοπ ουσιαστικά να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται (13/3,22:00) στο «Camp Nou» την Λιόν με το πρώτο ματς στην Γαλλία να έρχεται (0-0) και τους «μπλαουγκράνα» να θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν στην προημιτελική φάση. Στα αγωνιστικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα περιμένει την τελευταία στιγμή τον Ντεμπελέ με την συμμετοχή του να κρίνεται τελευταία στιγμή, ενώ στο στρατόπεδο της Λιόν περιμένουν να δουν αν θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Μαρσέλο.

Τα πρόγραμμα των «16»

Τετάρτη 13/3

22:00 Μπάγερν Μονάχου- Λίβερπουλ

22:00 Μπαρτσελόνα - Λιόν