Μάντσεστερ Σίτι - Σάλκε 7-0: Με «εφτάρα» στα προημιτελικά οι «Πολίτες»! (highlights)

Οι «γαλάζιοι» διέσυραν 7-0 τη Σάλκε στη ρεβάνς του «Ετιχάντ» και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τους «8» του Champions League. Δείτε τα highlights του αγώνα!

Μάντσεστερ Σίτι - Σάλκε 7-0: Με «εφτάρα» στα προημιτελικά οι «Πολίτες»! (highlights)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σιτι τον αγώνα ρεβάνς της κόντρα στη Σάλκε στο «Ετιχάντ» για τη φάση των «16» του Champions League. Οι «πολίτες» μετά τη νίκη τους με 3-2 επί των «βασιλικών μπλε» στη Γερμανία, εξέθεσαν την αντίπαλό τους με 7-0 στον επαναληπτικό στην Αγγλία και πήραν πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση μέσα σε διάστημα επτά λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα δύο γκολ του Αγκουέρο (35’ με πέναλτι και 38’) και ένα του Λιρόι Σανέ (42'), ενώ στην επανάληψη βρήκε άλλες τέσσερις φορές το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην άνετη επικράτησή της.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Από τρεις «ασίστ» του Λιρόι Σανέ βρήκαν δίχτυα οι Στέρλινγκ (56’), Μπερνάντο Σίλβα (71’) και Φοντέν (78’), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84’ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Όσο για τη Σάλκε; Η γερμανική ομάδα απείλησε τη Μάντσεστερ Σίτι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ενώ μετά τα τρία γκολ που δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο… κατέρρευσε!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Λαπόρτ (72’ Ντελφ), Γουόκερ, Ντανίλο, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν, Ντ. Σίλβα (64’ Φοντέν), Μπ. Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ, Αγκουέρο (64’ Ζεσούς)

ΣΑΛΚΕ: Φάρμαν, Σανέ, Σταμπουλί, Μπρούμα, Οστσίπα, Σερντάρ, ΜακΚένι (74’ Μεντίλ), Μπουργκστάλερ (79’ Τόιχερτ), Μπενταλέμπ, Κονοπλιάνκα, Εμπολό (69’ Σκρίμπσκι)