Νοκ άουτ ο Κεϊτά στη Λίβερπουλ

Ο 24χρονος μέσος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της αγγλικής ομάδας στη Γερμανία για το παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου για το Champions League

Νοκ άουτ ο Κεϊτά στη Λίβερπουλ

Δίχως τον Ναμπί Κεϊτά θα αντιμετωπίσει αύριο η Λίβερπουλ την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία, στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τη φάση των «16» του Champions League. Ο 24χρονος μέσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και δεν συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή της αγγλικής ομάδας.

Πέραν τούτου, ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, δεν υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες των Τζο Γκόμες και Άλεξ Όξλεϊντ - Τσάμπερλεϊν. Ο πρώτος συνεχίζει την αποθεραπεία του λόγω του προβλήματός του στον αστράγαλό του, ενώ ο Άγγλος μεσοεπιθετικός αν και επέστρεψε πρόσφατα στη δράση χτύπησε την περασμένη Παρασκευή στο παιχνίδι με τη Ντέρμπι για το πρωτάθλημα U23.

«Τα καλά νέα είναι ότι το γόνατο είναι σε τέλεια κατάσταση. Αυτή ήταν η μόνη μας ανησυχία. Οι αγώνες είναι διαφορετικοί από τις προπονήσεις και γι’ αυτό ένιωσε μυϊκό πόνο. Τον αποσύραμε έγκαιρα, δεν συνέβη κάτι άλλο. Χρειάζεται χρόνο για να μπει πλήρως σε κανονικό ρυθμό παιχνιδιού και εμείς τον στηρίζουμε», είπε ο Κλοπ για την κατάσταση της υγείας του διεθνούς Άγγλου, ο οποίος είχε μείνει εκτός δράσης για περίπου έντεκα μήνες. Συγκεκριμένα, είχε υποστεί ρήξη χιαστών στον περσινό πρώτο ημιτελικό του Champions League με αντίπαλο τη Ρόμα στο «Άνφιλντ».

Τέλος, υπενθυμίζεται πως Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ είχαν μείνει στο «στείρο» 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Αγγλία για τη φάση των «16» της εφετινής κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της αυριανής ρεβάνς για την πρόκριση στην 8άδα.

Αναλυτικά η αποστολή της Λίβερπουλ: Φαμπίνιο, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνιο, Μανέ, Σαλάχ, Άλισον, Χέντερσον, Στάριτζ, Μορένο, Λαλάνα, Μινιολέ, Σακίρι, Ρόμπερτσον, Οριγκί, Ματίπ, Φίλιπς, Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Αναλυτικά η αποστολή των "κόκκινων": Φαμπίνιο, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, Άλισον, Χέντερσον, Στάριτζ, Μορένο, Λαλάνα, Μινιολέ, Σακίρι, Ρόπερτσον, Οριζί, Ματίπ, Φίλιπς, Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ.