Βαλβέρδε για Λιόν: Τα 90 λεπτά της δόξας ή της κακής τύχης

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε  για την αυριανή (13/3) αναμέτρηση με τη Λιόν, αναφέρθηκε στη δυναμική των Γάλλων στην επίθεση.

Βαλβέρδε για Λιόν: Τα 90 λεπτά της δόξας ή της κακής τύχης

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Champions League, ενόψει της αυριανής (13/3) αναμέτρησης με τη Λιόν στο «Καμπ Νου».

Ο Βάσκος τεχνικός ανέφερε πως οι Γάλλοι είναι επικίνδυνοι επιθετικά, καθώς διαθέτουν αρκετά γρήγορους παίκτες και είναι ισχυροί στην επίθεση, ενώ τα πάντα μπορούν να συμβούν σε 90 λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Έχουν αρκετές δυνάμεις, ειδικά στην επίθεση, με ικανούς και γρήγορους παίκτες. Φαντάζομαι θα προσπαθήσουν να βγάλουν αρκετές επιθέσεις. Ξέρουν τι σημασία έχει ένα εκτός έδρας γκολ και θα προσπαθήσουν να το βάλουν»

«Είμαστε ομάδα που ανταποκρίνεται σε δύσκολες στιγμές, ανεξαρτήτως πως πηγαίνουν τα παιχνίδια. Το κάναμε την περασμένη σεζόν, αλλά και φέτος. Το αυριανό παιχνίδι είναι 90 λεπτά στα οποία μπορούν να συμβούν τα πάντα. Μπορείς να έχεις μία στιγμή δόξας... και μερική κακή τύχη που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε καλά»