Ριβάλντο: «Η Ατλέτικο έχει έναν μεγάλο προπονητή που ξέρει να παίζει εκτός έδρας»

Ο Βραζιλιάνος θρύλος σχολίασε τη σημερινή (12/3) αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League.

Ριβάλντο: «Η Ατλέτικο έχει έναν μεγάλο προπονητή που ξέρει να παίζει εκτός έδρας»

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Ριβάλντο, σχολίασε τη ρεβάνς της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος θεωρεί πως η Ατλέτικο έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, εξυμνώντας μάλιστα τον προπονητή της Ντιέγκο Σιμεόνε, ωστόσο δεν θα έχει εύκολο έργο από τη στιγμή που οι "μπιανκονέρι" διαθέτουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι 90 λεπτά πολύ δυνατά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει καλά στην Ιταλία. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Ατλέτικο, αλλά η Ατλέτικο έχει ένα μεγάλο προπονητή που ξέρει να παίζει εκτός έδρας παιχνίδια.

Ξέρει πώς να αμύνεται και την κατάλληλη στιγμή να σκοράρει. Αν η Ατλέτικο προκριθεί θα είναι πολύ σημαντικό, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες και δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά έχει πιθανότητες να προκριθεί».