O Σόλσκιερ «καθάρισε» την Παρί και πρωί-πρωί πήγε καθαριστήριο (pic)

Η επόμενη μέρα του Νορβηγού προπονητή έπειτα από την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Champions League

O Σόλσκιερ «καθάρισε» την Παρί και πρωί-πρωί πήγε καθαριστήριο (pic)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πανηγύρισε έξαλλα με τους παίκτες του την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Champions League, έπειτα από τη νίκη με 3-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς των δύο συλλόγων στο «Παρκ ντε Πρενς».

Η επόμενη μέρα, ωστόσο, για τον Νορβηγό, έπειτα και από την επιστροφή της αποστολής της αγγλικής ομάδας στο Νησί, ήταν μία... συνηθισμένη στη ζωή του 46χρονου, καθώς ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να επισκέπτεται το πρωί ένα καθαριστήριο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.


Ο Σόλσκιερ κρατούσε στα χέρια του το κοστούμι που φορούσε στο χθεσινό παιχνίδι των δύο συλλόγων στο Παρίσι και είχε… λουστεί με σαμπάνια κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια του «Παρκ ντε Πρενς».


Ο 46χρονος, που πάντα κρατά χαμηλό προφίλ, έχει γνωρίσει την αποθέωση για το έργο του από τη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ συνεχώς παίρνει πόντους για να κερδίσει τη θέση του μόνιμου προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.