Σόλσκιερ: «Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Ο Νορβηγός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του για τη νίκη – πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν

Σόλσκιερ: «Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Τα εύσημα στους παίκτες του για τη μεγάλη νίκη στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1 και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League απένειμε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Παρκ ντε Πρενς» ο Νορβηγός τεχνικός, είπε: «Είναι φανταστικό! Πάντα πιστεύαμε ότι ήταν πιθανό να τα καταφέρουμε. Αυτό είναι που κάνουμε σ’ αυτή την ομάδα. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!".

Στη συνέχεια επεσήμανε: "Η πίστη των παιδιών ήταν αυτό που ελπίζαμε! Φυσικά, κάναμε εξαιρετικό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Είχαμε ένα πλάνο για να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά δεν περιμέναμε τόσο σύντομα στην αναμέτρηση. Το τέρμα αυτό άνοιξε το παιχνίδι για μας».

Όσον αφορά το γκολ που πέτυχε ο Ράσφορντ στις καθυστερήσεις και έστειλε την αγγλική ομάδα στην "8άδα" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Σόλσκιερ αναφέρθηκε στην ψυχραιμία του Άγγλου επιθετικού: «Ο Ράσφορντ δεν φοβόταν καθόλου στο πέναλτι και είναι μόλις 21 ετών. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό».