Στις 23 – 24 Ιουλίου ξεκινάει η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά και η ομάδα του Πειραιά παραμείνει στη 2η θέση, τότε θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στις 23 – 24 Ιουλίου ξεκινάει η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό

Σε δύο μήνες θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, με τον Ολυμπιακό να θέλει να κλείσει τη χρονιά με οκτώ νίκες στο πρωτάθλημα μετά το κάζο από την Λαμία, έτσι ώστε να πάει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα στην επόμενη μέρα που λέγεται... σεζόν 2019-20.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τερματίσουν δεύτεροι πίσω από τον ΠΑΟΚ (σ.σ. εφόσον ο «Δικέφαλος» δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις με το +7 που έχει τώρα από τον Ολυμπιακό) και θα πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο «ΦΩΣ» του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2019 θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε αναλυτικά τα ζόρια που περιμένουν τους Πειραιώτες το ερχόμενο καλοκαίρι στην προσπάθεια που θα κάνουν για να βρεθούν ξανά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε τούτη τη στιγμή, είναι ότι ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με την Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου.

Τη νέα σεζόν οι επίσημες υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» θα ξεκινήσουν δύο εβδομάδες νωρίτερα. Συγκεκριμένα στις 23 -24 Ιουλίου! Το ευρωπαϊκό ταξίδι των Πειραιωτών θα αρχίσει από τον 2ο προκριματικό γύρο και θα κληθούν να αποκλείσουν τρεις ομάδες για να δώσουν το «παρών» στους ομίλους!

Διαβάστε λοιπόν στο «ΦΩΣ» τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού και θα καταλάβετε γιατί η αποστολή των «ερυθρολεύκων» δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη…