«Τιτανομαχία» στο Άνφιλντ, δοκιμάζεται στην έδρα της Λιόν η Μπαρτσελόνα

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε (19/02) η φάση των «16» του Champions League. Λίβερπουλ - Μπάγερν Μονάχου στο «Anfield», Λιόν - Μπαρτσελόνα στο «Grupama Stadium».

«Τιτανομαχία» στο Άνφιλντ, δοκιμάζεται στην έδρα της Λιόν η Μπαρτσελόνα

Αντιμέτωπες για 6η φορά στην ιστορία τους θα τεθούν δύο από τις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αφού η Λίβερπουλ φιλοξενεί απόψε το βράδυ στις 22:00 την Μπάγερν Μονάχου (Ote Sport2).

Τελευταία φορά που οι δύο σύλλογοι «μονομάχησαν» μεταξύ τους ήταν το 2001 στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ που είχε διαξαχθεί στο Μονακό με τη Λίβερπουλ να κερδίζει τότε με σκορ 3-2.

Οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και στο «Άνφιλντ» αμφότερες θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την είσοδό τους στα προημιτελικά του θεσμού.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας που θα διεξαχθεί στη Γαλλία και την έδρα της Λιόν, η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα στην επιστροφή της σε νοκ άουτ αγώνες του Champions League έπειτα από 7 χρόνια.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται για 15η συνεχόμενη χρονιά σε αυτή τη φάση και έχουν αποκλειστεί από τους «8» μόλις δύο φορές σε όλα αυτά τα χρόνια.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 22.00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Ote sport 1.