Champions League: Ο Μπουφόν έφτασε στις 50 «καθαρές» νίκες!

Ο Ιταλός κίπερ αποδεικνύει και πάλι γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες όλων των εποχών και σίγουρα ο καλύτερος της γενιάς του.

Champions League: Ο Μπουφόν έφτασε στις 50 «καθαρές» νίκες!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν παίζει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, παρά τα 40 του χρόνια και μάλιστα στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, έφθασε σε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ. Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε στο «Ολντ Τράφορντ» της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με 2-0 και ο τερματοφύλακας των «πρωτευουσιάνων», κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε αγώνα Champions League για 50η (!) φορά στην καριέρα του.

Ο Μπουφόν πέρασε ένα εύκολο βράδυ στο Μάντσεστερ, καθώς χρειάσθηκε να επέμβει μόλις μία φορά και συγκεκριμένα στο όγδοο λεπτό, όταν απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ, μετά από σέντρα-σουτ του Μάρκους Ράσφορντ.

Μετά την 50η «καθαρή νίκη» στην καριέρα του, ο Μπουφόν «έπιασε» στον σχετικό κατάλογο τον Ολλανδό «θρύλο», Ερβιν Φαν Ντερ Σάαρ, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο -επίσης εν ενεργεία με την Πόρτο- Ισπανός, Ικερ Κασίγιας, που μετρά 57 (!) αγώνες χωρίς να δεχθεί γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και συνεχίζει!