Φιλ Τζόουνς: Σε 254 συμμετοχές έχει 5 γκολ και 5 αυτογκόλ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 2-1 από την Βαλένθια όπου το δεύτερο τέρμα των Ισπανών ήρθε χάρη στην λανθασμένη εκτίμηση του Φιλ Τζόουνς.

Φιλ Τζόουνς: Σε 254 συμμετοχές έχει 5 γκολ και 5 αυτογκόλ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στην επόμενη φάση του Champions League παρά την ήττα από την Βαλένθια στην Ισπανία. Η Βαλένθια επικράτησε με 2-1 των «κόκκινων διαβόλων» και θα συνεχίσει στο Europa League.

Οι «νυχτερίδες» άνοιξαν το σκορ με τον Σολέρ στο 17' και το ημίχρονο έληξε με 1-0 υπέρ των Ισπανών. Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε την ομάδα του Μουρίνιο να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 από μια λάθος εκτίμηση του κεντρικού αμυντικού της Γιουνάιτεντ. Μείωσε ο Ράσφορντ στο 87' διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στην φάση του δεύτερου γκολ της Βαλένθια, ο Φιλ Τζόουνς έκανε ένα διώξιμο προς τα πίσω χωρίς να βλέπει τον Ντε Χέα ο οποίος είχε βγει για να διώξει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Το αυτογκόλ που σημείωσε ο Φιλ Τζόουνς ουσιαστικά «έγραψε» (αρνητική) ιστορία για τον ίδιο.

Ο 26χρονος Άγγλος αμυντικός πέτυχε το 5ο αυτογκόλ στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας έτσι τα γκολ που έχει πετύχει υπέρ της ομάδας του. Συνολικά σε 20.000 λεπτά συμμετοχής, ο Τζόουνς έχει σκοράρει 5 γκολ και 5 αυτογκόλ σε 254 συμμετοχές του. Για την ιστορία, ο Τζόουνς έχει μοιράσει και 10 ασίστ.

Παρακολουθήστε την φάση του 2-0 στην χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Βαλένθια και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.