Mπενφίκα-ΑΕΚ 1-0: Μηδέν εις το πηλίκον...

Η Μπενφίκα σκόραρε στο 88΄ με τον Γκριμάλντο και υποχρέωσε την ΑΕΚ στην 6η της ήττα σε ισάριθμους αγώνες στους ομίλους του Champions League.

Mπενφίκα-ΑΕΚ 1-0: Μηδέν εις το πηλίκον...

Δεν άντεξε η ΑΕΚ στην πίεση της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ» και γνώρισε την έκτη της ήττα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Το τέρμα του Γκριμάλντο (88’), με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκρινε την αναμέτρηση ενώ δύο φορές ο Σεφέροβιτς σημάδεψε δοκάρια (71’, 90).

Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς ο «Δικέφαλος» μετά την αποβολή του Γαλανόπουλου 87’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε και ο Ουζουνίδης για τις διαμαρτυρίες του προς τον διαιτητή.

Είδαμε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος από τους δύο αντιπάλους, με λίγες φάσεις και την ΑΕΚ να κλείνεται στα καρέ της, αλλά ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον δεύτερο, με τους αντιπάλους να ανοίγονται και να προσπαθούν για το γκολ.

Η Μπενφίκα ήταν εκείνη που έφτασε τις περισσότερες φορές στο τέρμα, αλλά βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Βασίλη Μπάρκα, που όμως άντεξε ως το 88’.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Ντα Λουζ
Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0
Σκόρερ: 87΄ Γκριμάλντο
Διαιτητής: Μάντεν (Σκοτία)
Κίτρινες: Ρούμπεν Ντίας - Γαλανόπουλος, Χουλτ
Κόκκινη: Γαλανόπουλος (87΄ δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις:
ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρούι Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Αλφα Σεμέδο, Ζέντσον, Πίζι (59΄ Σέρβι), Ζοάο Φελίξ (77΄ Καστίγιο), Σίλβα (35΄λ.τρ. Ζίφκοβιτς), Σεφέροβιτς

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Τσόσιτς, Μοράν (77΄Γκάλο), Κλωναρίδης (61΄Γιαννιώτας), Μπογέ (68΄ Μάνταλος), Πόνσε