Μετά το απίστευτο γκολ, «έρχεται» το πρόστιμο για τον Ντεμπελέ (vid)

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πέτυχε ακόμα ένα καταπληκτικό γκολ, αυτήν την φορά απέναντι στην Τότεναμ, ωστόσο η διοίκηση της Μαπρτσελόνα δεν ξέχασε τα παραπτώματα του και αναμένεται να του επιβάλλει πρόστιμο που θα «αγγίζει» τα 100 χιλιάδες ευρώ.

Μετά το απίστευτο γκολ, «έρχεται» το πρόστιμο για τον Ντεμπελέ (vid)

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη με την Τότεναμ σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για τους «Μπλαουγκράνα».

Ο Ντεμπελέ μόλις στο 7' ξεκίνησε σε μια αντεπίθεση εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών της Τότεναμ και πέτυχε ένα απίστευτο τέρμα αφού ξεκίνησε από την περιοχή της ομάδας του και έφτασε μπροστά στον Λιορίς σε 10 δευτερόλεπτα τον οποίο πλάσαρε ιδανικά «γράφοντας» το 1-0. Ο Λούκας Μόουρα ισοφάρισε για τα «σπιρούνια» στο 85' διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 με το οποίο έδωσε την πρόκριση στην Τότεναμ ως δεύτερη του ομίλου.

Παρακολουθήστε το απίστευτο γκολ του Ντεμπελέ:

Ωστόσο, την επόμενη κιόλας μέρα, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται να μην αλλάζει την απόφαση της για τα συχνά παραπτώματα του Γάλλου διεθνή. Συγκεκριμένα, πρόκειται να επιβληθεί πρόστιμο της τάξεως των 100 χιλιάδων ευρώ στον Ντεμπελέ μετά και την μεγάλη καθυστέρηση της άφιξης του στην προπόνηση της προηγούμενης Κυριακής. Ο Βαλβέρδε είχε εκνευριστεί σε μεγάλο βαθμό καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντεμπελέ αργεί στην προπόνηση.

Πάντως, στην Μπαρτσελόνα δεν θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα στα αποδυτήρια αλλά το πρόστιμο σε αυτές τις «επαναλαμβανόμενες κακές συνήθειες» επιβάλλεται.