Γκουαρντιόλα: «Δεν μας φτάνει μόνο ένα Champions League»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του ενόψει και του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (9/4) στα προημιτελικά του Champions League.

Γκουαρντιόλα: «Δεν μας φτάνει μόνο ένα Champions League»

Για τις φιλοδοξίες της Μάντσεστερ Σίτι στο φετινό Champions League μίλησε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, ενόψει και του αυριανού (9/4) αγώνα με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Για το πρώτο ματς με τη Ρεάλ: «Δεν μπορούμε να έρθουμε εδώ μόνο και μόνο για να ελέγξουμε το ματς, θα πρέπει να πληγώσουμε την Ρεάλ, να τους τιμωρήσουμε, να βάλουμε γκολ. Δεν είναι ποτέ εύκολο να αποκλείσεις την Ρεάλ για δύο σερί χρονιές. Δεν φτάνει στην Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει μόνο μία φορά το Champions League».

Για τις περσινές αναμετρήσεις: «Η Ρεάλ έπαιξε άσχημα πέρυσι στο δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι; Σε αυτές τις ομάδες φαίνεται πως όταν χάνουν είναι επειδή παίζουν άσχημα. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα. Ήμασταν καλύτεροι και κάναμε αρκετά πράγματα καλά».

Για τον Μπέλιγχαμ: «Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι αυτό που έχει στο μυαλό του. Έχει μία υπέροχη σεζόν, είναι πολύ νέος και έχει εντυπωσιακή καριέρα μπροστά του».