Βλάχοβιτς: «Όνειρο η κατάκτηση του Champions League με τη Γιουβέντους!»

O Nτούσαν Βλάχοβιτς δήλωσε «υπερήφανος που είμαι στην Γιουβέντους» ενώ τόνισε ότι  όνειρο του είναι «η κατάκτηση του  Champions League»  με τους «μπιανκονέρι»

Βλάχοβιτς: «Όνειρο η κατάκτηση του Champions League με τη Γιουβέντους!»

Η προοπτική επανάκτησης των πρωτείων στην Ιταλία δεν είναι ρεαλιστική για τη Γιουβέντους (με το -20 από την κορυφή και την Ίντερ να μην αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας) αλλά η επάνοδος στην Ευρώπη (με την φετινή σεζόν του αποκλεισμού λόγω οικονομικών παραβάσεων του FFP) και το Champions League για την 3η της βαθμολογίας ομάδα του Τορίνου είναι πολύ πιο εφικτή (σ. έχει διαφορά 7 πόντων από την 5η της βαθμολογίας Ρόμα)

Έτσι η προοπτική επιστροφής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παγκοσμίως εξιτάρει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς που σε συνέντευξή του δήλωσε ότι θέλει να κατακτήσει την ευρωπαϊκή κορυφή.

O Σέρβος που κάνει καλύτερη φετινή σεζόν από την περσινή (16 γκολ σε 28 ματς, έναντι 14 σε 42) είπε σχετικά:

«Το όνειρό μου είναι να κερδίσω το Champions League με την Γιουβέντους, δουλεύω σκληρά για να το πετύχω. Το μουσείο της Γιουβέντους είναι γεμάτο ιστορία, είναι ένα μέρος όπου μπορείς να δεις τρόπαια, φανέλες που τις έχουν φορέσει παίκτες με πάνω από 300 συμμετοχές και να ξαναζήσεις θρυλικές στιγμές.

Είναι απίστευτη εμπειρία να έρχεσαι εδώ και να γίνεσαι μάρτυρας της ιστορίας του συλλόγου. Είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας και είμαι αποφασισμένος να δώσω το μάξιμουμ«», τόνισε ο Βλάχοβιτς σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι της Serie A στο Youtube, για να προσθέσει με νόημα:

«Η πιο ωραία ημέρα μου ήταν όταν ήρθα στην Γιουβέντους και είδα στη συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίασή μου, τους οπαδούς, το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου.

Και προφανώς το εντός έδρας ντεμπούτο μου με το πρώτο μου γκολ, αν και δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία. Ήταν ένα ματς κόντρα στην Βερόνα.

Όταν ήρθα, είχα το προνόμιο να παίξω στο πλευρό των Τζόρτζιο Κιελίνι και Λεονάρντο Μπονούτσι. Είναι και οι δύο εκπληκτικά άτομα που με βοήθησαν να προσαρμοστώ στην ομάδα.

Είχα επίσης συζητήσεις με τους Ντελ Πιέρο, Μπουφόν και Μαρκίζιο, που μου εξήγησαν τι σημαίνει να παίζεις για την Γιουβέντους. Είμαι ευγνώμων σε όλους».