Σιμεόνε: «Τα λόγια δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο οι πράξεις»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, μίλησε για τον αυριανό (13/3) κρίσιμο αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ίντερ.

Σιμεόνε: «Τα λόγια δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο οι πράξεις»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται αύριο (13/3) την Ίντερ στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League, με στόχο να ανατρέψει το 1-0 της ήττας της από το πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία. Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, τόνισε:

«Τα λόγια δεν είναι τόσο χρήσιμα όσο οι πράξεις. Αύριο (13/3) είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Αντίπαλος μας θα είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Έχω πολύ ξεκάθαρες ιδέες, κατανοώντας όλα όσα μας συμβαίνουν. Μέχρι το παιχνίδι με την Μπιλμπάο εντός έδρας είχαμε μια πολύ καλή σεζόν.

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αγωνιζόμενοι στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει 1-0 από την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης εκτός έδρας (Ίντερ). Στα τέσσερα, πέντε παιχνίδια η ομάδα δεν έχει διατηρήσει το επίπεδο που είχε και το ποδόσφαιρο δεν συγχωρεί όταν κάνεις λάθος. Δεν έχω πολλά να πω.

Δεν χρειάζεται να μιλήσω πολύ. Εμπιστεύομαι εκατό τοις εκατό στους παίκτες και την ομάδα μου. Ξέρω ότι θα κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Δεν θα εξηγήσουμε τον τρόπο που θα παίξουμε, αλλά θα το κάνουμε με μια ανταγωνιστική ομάδα», είπε ο Αργεντινός τεχνικός.