Μπάγερν: Χωρίς οπαδούς στον εκτός έδρας προημιτελικό του Champions League

Τιμωρία από την UEFA στην Μπάγερν στο Champions League, μετά τις φωτοβολίδες που πέταξαν οι οπαδοί της στο παιχνίδι με τη Λάτσιο.

Μπάγερν: Χωρίς οπαδούς στον εκτός έδρας προημιτελικό του Champions League

Δίχως τη συμπαράσταση των οπαδών της θα δώσει η Μπάγερν Μονάχου τον εκτός έδρας αγώνα της στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Βαυαροί νίκησαν 3-0 τη Λάτσιο στη φάση των «16» την περασμένη εβδομάδα και «σφράγισαν» την πρόκρισή τους στην 8άδα του θεσμού. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ωστόσο, οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και η UEFA δεν χαρίστηκε στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας απέκλεισε τους φιλάθλους της Μπάγερν από το επόμενο εκτός έδρας ματς της ομάδας, η οποία δεν θα καταθέσει έφεση κατά της ποινής.

«Πρέπει να αποδεχτούμε αυτήν την τιμωρία. Έθεσαν σε κίνδυνο τους παρευρισκόμενους. Πρόκειται για μια τόσο ρητή παραβίαση των όρων της αναστολής που η έφεση είναι δυστυχώς μάταιη.

Το γεγονός ότι τώρα πρέπει να παίξουμε εκτός έδρας χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων μας είναι ένα μεγάλο πλήγμα. Μια μικρή ομάδα μεμονωμένων παραβατών έχει κάνει κακό σε όλους τους φιλάθλους μας και την ομάδα», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν, Γιαν-Κρίστιαν Ντρίσεν.