Αντσελότι: «Δεν κινδυνέψαμε με αποκλεισμό - Έχω ήδη πληρώσει το πρόστιμο, είμαι αθώος»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Champions League, αλλά και τις φορολογικές παραβάσεις του.

Αντσελότι: «Δεν κινδυνέψαμε με αποκλεισμό - Έχω ήδη πληρώσει το πρόστιμο, είμαι αθώος»

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στον αγώνα ρεβάνς με την Λειψία (1-1), ενώ μίλησε και για την υπόθεση με τις φορολογικές παραβάσεις του.

Σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση των «μερένγκες» στα προημιτελικά του Champions League, είπε:

«Το ματς ήταν κακό. Παίξαμε άσχημα με λίγη ένταση. Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα και δεν είχε τίποτα να χάσει. Και παίξαμε έχοντας... φρένα από την αρχή. Υποφέραμε, αλλά το σημαντικό ήταν να είμαστε στα προημιτελικά. Η ιδέα ήταν να πιέσουμε περισσότερο. Και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε παίξει πολύ αργά. Παίξαμε με χαμηλό τέμπο, πολύ αργό. Δεν ήταν η καλύτερή μας νύχτα. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί στο Champions League. Συνέβη κόντρα στην Τσέλσι εντός έδρας το 2022. Πάντως δεν ήμασταν ποτέ κοντά στον αποκλεισμό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τις φορολογικές παραβάσεις: «Αυτό είναι ένα θέμα πριν από οκτώ χρόνια. Η εισαγγελία πιστεύει ότι έμενα εκεί, αλλά δεν ήμουν. Έχω ήδη πληρώσει το πρόστιμο. Είμαι αθώος και είμαι σίγουρος ότι δεν μένω εκεί. Οι δικηγόροι προσπαθούν για να βρεθεί μια λύση. Είμαι σίγουρος ότι είμαι αθώος. Θα δούμε τι θα αποφασίσει ο δικαστής».