Αντσελότι: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την παρουσία του στη «βασίλισσα», αλλά και για το αυριανό (6/3) ματς με τη Λειψία

Αντσελότι: «Η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος»

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στη Γερμανία της Λειψίας με 1-0 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League και την Τετάρτη (6/3) καλείται να επικυρώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά στη ρεβάνς του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Ουδέποτε υπάρχει εφησυχασμός σε ένα παιχνίδι που κρίνονται τόσο πολλά» επεσήμανε ο Κάρλο Αντσελότι, προπονητής των «Μπλάνκος», για να προσθέσει:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε σε μια διοργάνωση που μας έχει χαρίσει τόσες επιτυχίες. Λατρεύω τη δουλειά του προπονητή ειδικά όσο είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Νομίζω πως είναι ο καλύτερος σύλλογος για να προπονήσεις.

«Σε γενικό πλαίσιο υποφέρεις περισσότερο παρά χαίρεσαι όταν είσαι προπονητής. Ακόμη κι όταν μια ομάδα νικάει, υπάρχουν παίκτες που δεν χαίρονται γιατί δεν αγωνίζονται κι αυτό σε επηρεάζει. Η χαρά μοιράζεται σε πολλούς, η δυστυχία είναι όλη δική σου.

Σίγουρα νιώθω υπέροχα εδώ, γιατί είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, όμως οι κακές στιγμές είναι περισσότερες από τις καλές» κατέληξε ο «Καρλίτο».