Champions League: Μπάγερν και Παρί για πρόκριση

Τα δύο πρώτα εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Champions League γίνονται απόψε γνωστά σε Μόναχο και Σαν Σεμπαστιάν.

Champions League: Μπάγερν και Παρί για πρόκριση

Το μεγάλο ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην «Αλιάνζ Αρίνα», εκεί όπου η Μπάγερν θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σκορ της ήττας της στον πρώτο αγώνα με την Λάτσιο και να μείνει μέσα στη διεκδίκηση του μοναδικού τίτλου που ουσιαστικά της έχει απομείνει για φέτος.

Η Λάτσιο είναι έτοιμη για «κόλαση», όπως δήλωσε ο Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά και παθιασμένη για την πρόκριση. Ο Τόμας Τούχελ θα φύγει το καλοκαίρι από την Μπάγερν, αλλά στην Γερμανία επιμένουν ότι εάν αποκλειστεί απόψε θα απολυθεί άμεσα. «Αυτά τα ξέρει η διοίκηση, εγώ πιστεύω στην πρόκριση, μοναδική φιλοδοξία μου είναι η νίκη», σχολίασε ο ίδιος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, σε σχετική επισήμανση.

Στο άλλο παιχνίδι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση ακόμη κι αν δεν χρησιμοποιηθεί από τον Λουίς Ενρίκε ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ήταν κάτι που άφησε ανοιχτό στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ξέρει καλά τους Βάσκους της Ρεάλ Σοσιεδάδ και το πείσμα που θα δείξουν για ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. O Ιμανόλ Αγκουαθίλ δήλωσε ότι πιστεύει στην ομάδα του και την έχει ικανή για όλα!

Το σημερινό πρόγραμμα των ρεβάνς για τη φάση των «16»:

22.00: Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο (πρώτο ματς 0-1)

22.00: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν (πρώτο ματς 0-2)