Σάρι: «Θα ζήσουμε μια κόλαση στο Μόναχο»

Ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, μίλησε για τη ρεβάνς με την Μπάγερν στο Μόναχο για το Champions League, ενώ θέλησε να κάνει… καζούρα στη συμπολίτισσα Ρόμα.

Σάρι: «Θα ζήσουμε μια κόλαση στο Μόναχο»

Η Λάτσιο νίκησε 1-0 την Μπάγερν στην Ιταλία στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Champions League και πλέον μένει η ρεβάνς στη Γερμανία που θα κρίνει ποια ομάδα εκ των δύο θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Ο προπονητής των «λατσιάλι», Μαουρίτσιο Σάρι, εξέφρασε την άποψή του ότι οι παίκτες του θα βιώσουν μία… κόλαση στον επαναληπτικό στο Μόναχο, ενώ θέλησε να κάνει καζούρα στη συμπολίτισσα Ρόμα.

«Προφανώς είναι πολύ ικανοποιητικό να μπορείς να κερδίζεις απέναντι σε τόσο δυνατούς αντιπάλους. Ωστόσο, η νίκη σε ένα ντέρμπι με τη Ρόμα είναι ίσως ακόμη πιο ωραία», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κερδίσαμε μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά υπάρχει και λίγη λύπη γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ξανά στο τέλος. Μου άρεσε ότι ήμασταν συμπαγείς και το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε. Είχαμε αποφασίσει να χαμηλώσουμε το επίπεδο του πρέσινγκ, καθώς κατά καιρούς μας ανάγκαζαν να χάσουμε περισσότερα μέτρα από ότι περίμενα.

Επιλέξαμε να μην είμαστε πολύ ανοιχτοί, καθώς μπορούν να επιτεθούν με τόσους πολλούς παίκτες. Παρόλα αυτά, σου δίνουν και χώρο για αντεπιθέσεις και επιλέξαμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις.

Ο Τούχελ (σ.σ. προπονητής της Μπάγερν) έχει κερδίσει πολύ περισσότερα από εμένα, οπότε θα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Η Μπάγερν είναι μια δυνατή ομάδα και εντυπωσιάστηκα από αρκετούς από τους παίκτες της που ήρθαν από τον πάγκο, όπως για παράδειγμα ο Τελ. Έχουν τρομακτικούς παίκτες στην ομάδα τους. Ας κρατήσουμε αυτή τη νίκη, αλλά ξέρουμε ότι θα περάσουμε μια κόλαση στη Γερμανία», είπε σχετικά.