Σκηνές θρίλερ-Πως τραυματίστηκαν 20 φίλοι της ΤΣΣΚΑ στις κυλιόμενες σκάλες στο Μετρό της Ρώμης (vid)

Ο Κύπριος... σωτήρας και οι μαρτυρίες για οπαδούς που χοροπηδούσαν πάνω στη σκάλα πριν αυτή καταρρεύσει.

Σκηνές θρίλερ-Πως τραυματίστηκαν 20 φίλοι της ΤΣΣΚΑ στις κυλιόμενες σκάλες στο Μετρό της Ρώμης (vid)

Φίλοι της ΤΣΣΚΑ που βρίσκονταν στη Ρώμη για τον αγώνα της ομάδας τους με τη Ρόμα είναι και οι 20 τραυματίες από την κατάρρευση κυλιόμενης σκάλας στην στάση Ρεπούμπλικα του μετρό της Ρώμης.

Οι επιχειρήσεις παροχής βοήθειας από τους πυροσβέστες και το προσωπικό των πρώτων βοηθειών ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα με την εισαγγελία της ιταλικής πρωτεύουσας να έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της κατάρρευσης.

Υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ άρχισαν να χοροπηδούν πάνω στη σκάλα πριν αυτή καταρρεύσει όμως οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να προέκυψε τεχνικό πρόβλημα στον μηχανισμό. Την ώρα του ατυχήματος, στη Ρώμη έβρεχε καταρρακτωδώς πλημμυρίζοντας τις κυλιόμενες σκάλες με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να γλιστρήσουν και άλλοι να ποδοπατηθούν.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί παρουσιάζεται ένας κύριος με φόρμες της Κύπρου να σώζει ένα από τους ανθρώπους που ήταν στην πλευρά των κυλιόμενων σκάλων που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα.

Η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι, τέλος, δήλωσε ότι στους τραυματίες έχει παρασχεθεί όλη η αναγκαία ιατρική φροντίδα. Ένα άτομο υποβλήθηκε σε επέμβαση και του αφαιρέθηκε μέρος του κάτω άκρου ενώ άλλοι οκτώ θα παραμείνουν στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο: