Champions League: Βήμα πρόκρισης στους «16» από Μπάγερν και Ίντερ

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του Champions League, έκαναν από την 3η κιόλας αγωνιστική της φάσης των ομίλων, η Μπάγερν που επικράτησε 3-1 της Γαλατασαράι στην Πόλη και η Ίντερ, η οποία κατέβαλε την αντίσταση της Σάλτσμπουργκ (2-1).

Champions League: Βήμα πρόκρισης στους «16» από Μπάγερν και Ίντερ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΜΠΑΓΕΡΝ 1-3

Η Μπάγερν... καλησπέρισε το παθιασμένο κοινό της Κωνσταντινούπολης με γκολ του Κομάν μόλις στο 8ο λεπτό, αλλά η Γαλατά έφτασε στην ισοφάρισε με το αλά Πανένκα πέναλτι-γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο 30'. Η τουρκική ομάδα έμεινε από δυνάμεις στο τέλος, πράγμα που δεν συγχώρεσαν οι ψυχροί Βαυαροί, καθώς με δύο γκολ μέσα σε 6 λεπτά από τους Χάρι Κέιν (73') και Μουσιάλα (79') καθάρισαν το παιχνίδι (1-3) και έκαναν το «3 στα 3» στον 1ο όμιλο.

  • ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Μουσλέρα, Μπουί, Σάντσες, Μπαρντακτζί, Καρατάς (75' Ανχελίνιο), Αϊχάν (80' Εντομπελέ), Τορέιρα, Τετέ (56' Μέρτενς), Ακτούρκογλου (75' Γιλμάζ), Ζαά (75' Ζιγές), Ικάρντι.
  • ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Μαζραουί (78' Σαρ), Ντε Λιχτ, Κιμ, Ντέιβις, Κίμιχ, Λάιμερ, Κομάν (83' Τελ), Μουσιάλα, Σανέ, Κέιν (80' Τσούπο Μότινγκ).

ΙΝΤΕΡ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2-1

Για τον 4ο όμιλο, η Ίντερ έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions League, επικρατώντας 2-1 της Σάλτσμπουργκ. Στο 19' ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος σκόραρε μετά από ένα χρόνια, έβαλε μπροστά στο σκορ τους «νερατζούρι», αλλά στο 57' ο Κλουχ -με ιδανικό πλασέ- έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Τσαλχάνογλου στο 64' και οι Ιταλοί έφτασαν τους 7 βαθμούς μετά από 3 παιχνίδια, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Αυστριακούς στην 2η ήττα.

  • ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (65' Νταρμιάν), Φρατέζι, Τσαλχάνογλου (76' Ασλάνι), Μικίταριαν (46' Μπαρέλα), Αουγκούστο, Μαρτίνες (85' Κλάασεν), Σάντσες (65' Τουράμ).
  • ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Σλάγκερ, Ντέντιτς, Σολέ, Πάβλοβιτς, Ούλμερ, Σούσιτς, Μπίντστρουπ (72' Κονατέ), Γκούρνα-Ντουάτ (85' Καπάλντο), Κιάεργκααρντ (72' Ντόργκελες), Γκλουκ (85' Αμάνκουα), Σίμιτς (72' Ράτκοβ).