Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πιθανή επιστροφή του Άντονι με Γαλατασαράι

Ο Άντονι διεκδικεί θέση στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι στο UEFA Champions League

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πιθανή επιστροφή του Άντονι με Γαλατασαράι

Ο Άντονι διεκδικεί μια θέση στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αγώνα του Champions League με τη Γαλατασαράι την Τρίτη (3/10, 22:00).

Ο Βραζιλιάνος διεθνής, 23 ετών, επέστρεψε στις προπονήσεις το Σάββατο για πρώτη φορά από τότε που του δόθηκε άδεια απουσίας στις 10 Σεπτεμβρίου έπειτα από καταγγελίες για επίθεση.

Παραμένει υπό διερεύνηση αφού η πρώην σύντροφός του Γκαμπριέλα Καβαλίν ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε σε διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ Ιουνίου 2022 και Μαΐου φέτος. Ο ίδιος αρνείται όλους τους ισχυρισμούς εναντίον του.

Επιστρέφει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα μετά την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη Βραζιλία την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν αγωνίστηκε εναντίον της Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο. Δεν βρέθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι της Premier League, αλλά φωτογραφήθηκε στο «Όλντ Τράφορντ» και προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του στο Κάρινγκτον την Κυριακή.

«Ο Άντονι θα είναι υπό εξέταση», δήλωσε χθες ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ τεν Χάαχ. «Χθες (σ.σ. την Κυριακή) ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, μετά θα πάρουμε την απόφασή μας».